Dé vacaturesite voor Timmerlieden

Meest gestelde vragen

1. Wat is Ikbeneentimmerman.nl nu precies?
Ikbeneentimmerman.nl is de vacaturesite voor de timmerbranche. Op deze website worden werkgevers en werknemers bij elkaar gebracht. De werkgevers zijn op zoek naar personeel en de werknemers op zoek naar timmerman vacatures. De site maakt het een stuk makkelijker om elkaar te vinden.

2. Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van deze website?
Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de website.

3. Zijn er kosten verbonden aan het plaatsen van vacatures op de website?
Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het plaatsen van vacatures op de website. Het aantal door bedrijven te plaatsen vacatures is bovendien onbeperkt.

4. Worden wij als organisatie steeds gebeld door de kandidaten die kennis hebben genomen van onze vacature?
Nee, uw vacature staat anoniem op de website. U wordt bij een match alleen gebeld door onze accountmanager en kunt zich volledig blijven focussen op uw core business.

5. Ik heb een aantal geschikte kandidaten gevonden op de website, hoe verder?
Onze accountmanager neemt contact met u op. Vervolgens kunnen wij in samenspraak met u (het voortraject van) de werving & selectie voor u verzorgen.

6. Hoe weet ik of de kandidaat achter het CV echt bij mijn vacature c.q. bij onze organisatie past?
Uit het CV kunt u veel informatie halen. U kunt deze kandidaat direct uitnodigen voor een kennismakingsgesprek bij uw organisatie op basis waarvan u kunt beslissen of betrokkene past binnen de vacature dan wel binnen uw organisatie. Dit is voor u vaak erg tijdrovend. U kunt ook door ons de (voor)selectie laten verzorgen. Hiertoe worden wij graag geïnformeerd over de aard en activiteiten van uw organisatie, de specifieke kenmerken van uw vacature en uw specifieke wensen aangaande de door u gezochte kandidaat. Omtrent het resultaat van ons gesprek wordt u geïnformeerd op basis waarvan u kunt beslissen of u betrokkene voor een gesprek wil uitnodigen.

7. Zijn er kosten verbonden aan het selectietraject zoals dat door jullie voor organisaties verzorgd kan worden?
Nee, ook hier zijn geen kosten aan verbonden. Bij het contracteren van een kandidaat op basis van uitzendcontract voor de duur van het project dan wel als aanloop tot een rechtstreeks (vast) dienstverband of bij het contracteren op basis van werving & selectie zijn er kosten verbonden aan onze inbreng

8
. Hoe kan ik CV's op de website zoeken ?
Dit is erg eenvoudig. Met uw email adres en wachtwoord kunt u direct inloggen. Als u bent aangemeld kunt u direct CV's bekijken. Deze kunnen worden geselecteerd op verschillende criteria zoals op discipline, vakgebied,kennis en ervaring. Mocht het CV van een kandidaat uw interesse wekken dan kunt u dit kenbaar maken door te klikken op; "interesse in kandidaat" 

9. Hoe kan ik vacatures
aanmaken?
Nadat u bent ingelogd gaat u naar "vacatures" en kunt u klikken op "nieuwe vacature toevoegen". Om  tot een goede selectie te komen is het van belang dat u alle velden volledig invult. Mocht u ondersteuning hierbij wenselijk achten dan zijn wij u graag van dienst.

10. Is mijn vacature direct zichtbaar?
Nee, uw vacature wordt eerst door ons gecontroleerd ter waarborging dat de presentatie van alle vacatures op ikbeneentimmerman.nl uniform plaatsvindt. Daarna wordt uw vacature op actief gezet.

11. Mijn vacature is ingevuld, wat moet ik doen?
U kunt de vacature verwijderen door op "X" te klikken. Ook bestaat de mogelijkheid om de vacature (tijdelijk) onzichtbaar te maken door achter de vacature op het groene vinkje te klikken. Daarmee veranderd de vacature in een rood stopbord en is de vacature niet langer zichtbaar voor kandidaten. Dit met het voordeel dat daar waar de vacature weer actueel wordt u op het rode stopbord kan klikken en u met het groene vinkje uw vacature weer zichtbaar maakt.

12. Hebben jullie een landelijke dekking?
Wij hebben een zo goed als landelijke dekking en zoeken continue naar mogelijkheden om tot een verbreding en verdieping van het bereik van ikbeneentimmerman.nl te komen.

13. Voor welke doelgroep is ikbeneentimmerman.nl bedoeld?
Voor kandidaten in alle disciplines en vakgebieden in de timmerbranche. zoals; Bouwopruimer, Assistent timmerman, Betontimmerman, Nieuwbouwtimmerman, AllroundTimmerman, Onderhoudstimmerman, Werkplaats Timmerman, Machinaal houtbewerker, Stelleur, Houtrotsaneerder, Meewerkend voorman, Voorman, Calculator, Projectleider.

14. Worden er vanuit ikbeneentimmerman.nl succesvol vacatures ingevuld?

Ja, in toenemende mate slagen kandidaten erin via ikbeneentimmerman.nl tot een nieuwe baan te komen en dagelijks komen er nieuwe plaatsingen bij. Dit veelal bij bedrijven die toonaangevend zijn in hun branche en met een goed perspectief qua mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen als persoon maar ook als het gaat om kennis en vaardigheden.

IKBENEENTIMMERMAN.NL.NL EEN BEGRIP IN DE TIMMERBRANCHE!!   

   
Timmerman  Vacature   Nederland   Noord-Brabant   Tilburg   Breda  Eindhoven  Bouwopruimer  Assistent timmerman  Roosendaal  Bergen op Zoom  Vacatures  Betontimmerman  Nieuwbouwtimmerman  Flevoland  Lelystad   Almere  Werkvoorbereider  Calculator   Zuid-Holland   Rotterdam  Den Haag  Leiden  AllroundTimmerman  Onderhoudstimmerman   Drenthe  Assen   Hoogeveen  Emmen   Timmerman zoekt werk  Utrecht  Amersfoort  Werkplaats Timmerman  Machinaal houtbewerker  Gent Antwerpen  Timmerman zoekt werk in Belgie   Friesland  Heerenveen  Drachten  Vacatures Houtrot  Leeuwarden   Gelderland  Nijmegen  Arnhem  ikbeneentimmerman  Noord-Holland  Amsterdam  Haarlem  Alkmaar   Stelleur  Houtrotsaneerder   Limburg  Maastricht  Belgie  Brussel  Brugge  Leuven  Meewerkend voorman  Voorman  Zeeland  Goes  Middelburg  Mechelen Overijssel  Almelo  Calculator  Projectleider  Enschede  Zwolle  info@ikbeneentimmerman.nl     linkpartners 085-2738334