Dé vacaturesite voor Timmerlieden

Home

LET OP!!!! Het heeft GEEN zin om als UITZENDBUREAU zich in te schrijven, de website is alleen bedoeld voor echte aannemers, timmerfabrieken etc. Uw gegevens worden gechecked!!  
Op deze vacaturesite kunt u als werkgever op een eenvoudige en snelle manier op zoek gaan naar medewerkers in de timmerbranche bij u in de regio. Of u nu op zoek bent naar een; Bouwopruimer, Assistent timmerman, Betontimmerman, Nieuwbouwtimmerman, AllroundTimmerman, Onderhoudstimmerman, Werkplaats Timmerman, Machinaal houtbewerker, Stelleur, Houtrotsaneerder, Meewerkend voorman, Voorman, Calculator, Projectleider, dit is de website waar de timmerbranche in Nederland bij elkaar komt.

Ikbeneentimmerman.nl is een begrip in de timmerbranche


Op deze website wordt uw vacature op een anonieme wijze (zodat u geen rechtstreekse tijdrovende telefoontjes krijgt) onder de aandacht gebracht van medewerkers die aan uw criteria voldoen. Een medewerker kan op uw vacature reageren. U krijgt dan een mail met het CV van de betreffende kandidaat. U kunt zelf ook zoeken en reageren in het bestand van medewerkers in uw regio of desgewenst daarbuiten. Als het via ikbeneentimmerman.nl tot een match komt dan wordt u door een  van onze accountmanagers gebeld.

De accountmanagers waardoor u wordt gebeld zijn afkomstig uit de branche. Zij waren in het verleden zelf werkzaam in de branche, hebben veelal een technische/bouw opleiding genoten en hebben ruime ervaring in het werven en selecteren van medewerkers in de timmerbranche. Met deze accountmanagers kunt u uw specifieke wensen bespreken voor wat betreft het profiel van de vacant zijnde functie.

Om vooruitlopend op een eventueel kennismakingsgesprek tussen u en betrokken medewerker tot een maximaal op uw aanvraag gerichte selectie te komen bieden wij u een extra service. Wij nodigen betrokken medewerker eerst zelf uit voor een gesprek en verzorgen voor u de voorselectie. Wij bespreken de vereiste aspecten omtrent persoon, opleiding en ervaring, trekken eventuele referenties na en winnen informatie in omtrent de arbeidsvoorwaardelijke uitgangspunten. Waar gewenst verzorgen wij voor u de salarisonderhandelingen of geven u hieromtrent ons advies. Omtrent het resultaat van het gesprek wordt u aansluitend geïnformeerd op basis waarvan u kunt beslissen of u betrokkene eveneens wenst te spreken. Deze werkwijze kost u veel minder tijd waardoor u zich kunt blijven focussen op uw core business. 

U kunt een medewerker op twee manieren contracteren, zijnde op basis van uitzendcontract dan wel op basis van werving & selectie. In het geval van werving & selectie bedraagt de fee 10% van het bruto jaarloon inclusief 8% vakantietoeslag gebaseerd op het bruto aanvangsalaris. 

Aan het gebruik van deze website zijn geen verdere kosten verbonden. U kunt dan ook een onbeperkt aantal vacatures aanmaken. Ook wanneer wij voor u de voorselectie verzorgen zijn hier geen kosten aan verbonden.

Ga naar ik wil me graag aanmelden en plaats uw vacature of zoek in onze database naar de geschikte kandidaat.

IKBENEENTIMMERMAN.NL-UW PARTNER IN DE TIMMERBRANCHE
 

   
Timmerman  Vacature   Nederland   Noord-Brabant   Tilburg   Breda  Eindhoven  Bouwopruimer  Assistent timmerman  Roosendaal  Bergen op Zoom  Vacatures  Betontimmerman  Nieuwbouwtimmerman  Flevoland  Lelystad   Almere  Werkvoorbereider  Calculator   Zuid-Holland   Rotterdam  Den Haag  Leiden  AllroundTimmerman  Onderhoudstimmerman   Drenthe  Assen   Hoogeveen  Emmen   Timmerman zoekt werk  Utrecht  Amersfoort  Werkplaats Timmerman  Machinaal houtbewerker  Gent Antwerpen  Timmerman zoekt werk in Belgie   Friesland  Heerenveen  Drachten  Vacatures Houtrot  Leeuwarden   Gelderland  Nijmegen  Arnhem  ikbeneentimmerman  Noord-Holland  Amsterdam  Haarlem  Alkmaar   Stelleur  Houtrotsaneerder   Limburg  Maastricht  Belgie  Brussel  Brugge  Leuven  Meewerkend voorman  Voorman  Zeeland  Goes  Middelburg  Mechelen Overijssel  Almelo  Calculator  Projectleider  Enschede  Zwolle  info@ikbeneentimmerman.nl     linkpartners 085-2738334